LinkedIn Integration Bug #2 (Revoked Token)

Fchaves

Member
Alright guys. Another problem on LinkedIn Integration.

I have a workflow scheduled to activate on daily basis. Checked, tested and approved it when built. Worked fine.

The 1st day running solo, emoted an alert saying that posting on LinkedIn was not possible since my token was revoked by me (not true but... Anyway). Re set-up the Linkedin connection. Today, got the very same message.


Can you please correct this 2nd LinkedIn Integration Bug in 2 days?

Regards

Screenshot_20210325-214100.jpg
 

Naveen

Member
Staff member
Alright guys. Another problem on LinkedIn Integration.

I have a workflow scheduled to activate on daily basis. Checked, tested and approved it when built. Worked fine.

The 1st day running solo, emoted an alert saying that posting on LinkedIn was not possible since my token was revoked by me (not true but... Anyway). Re set-up the Linkedin connection. Today, got the very same message.


Can you please correct this 2nd LinkedIn Integration Bug in 2 days?

Regards

View attachment 33
Just checked your workflow and would like to inform you that, we haven't received such issue with any of our user related to LinkedIn.

Kindly, re-authenticate and authorize all the permissions from the box and configure the content and leave it for automation for couple of days.

If issue persists, we will contact the LinkedIn team for the same.
 

Fchaves

Member
Just checked your workflow and would like to inform you that, we haven't received such issue with any of our user related to LinkedIn.

Kindly, re-authenticate and authorize all the permissions from the box and configure the content and leave it for automation for couple of days.

If issue persists, we will contact the LinkedIn team for the same.
Go ahead and contact LinkedIn. As described I already followed your suggestions of reauthentication. Lost the token again the next day.
 

Naveen

Member
Staff member
Hey Naveen! How'd?
Any news from LinkedIn?
Regards
We have created the request on their support and they asked us to create a question over the stackoverflow account:

But, haven't got any answer from the team members yet.
 

Fchaves

Member
Hey Naveen! Yesterday my workflow ran normally.... looks like something changed. I'll get back to you tomorrow to confirm.
 

Fchaves

Member
Well, things happens. The workflow ran automatically, LinkedIn token still valid but for broken.

Notice the weird string there.... Again... (1st phrase).

Why? How to prevent this and be confident that this won't happen as is in a randomly fashion?!
 

Attachments

  • Screenshot_20210408-084636.jpg
    Screenshot_20210408-084636.jpg
    387.3 KB · Views: 2

Fchaves

Member
Just an addition here. Opened Pabbly dashboard, followed all the Workflow steps, published perfectly. Would be nice if I found at lead an error. The bad thing is not being sure that will run accordingly by the next automatic trigger.
 
Top