• Instructions to Ask a Question

    Click on the "Ask a Question" button and select the application for which you would like to ask questions.

    We have 5 different products namely - Pabbly Connect, Pabbly Subscription Billing, Pabbly Email Marketing, Pabbly Form Builder, Pabbly Email Verification.

    The turnaround time is 24 hrs (Business Hours - 10.00 AM to 6.00 PM IST, Except Saturday and Sunday). So your kind patience will be highly appreciated!

    🚀🚀Exclusive Discount Offer

    Just in case you're looking for any ongoing offers on Pabbly, you can check the one-time offers listed below. You just need to pay once and use the application forever -
     

    🔥 Pabbly Connect One Time Plan for $249 (🏆Lifetime Access) -  View offer 

    🔥 Pabbly Subscription Billing One Time Plan for $249 (🏆Lifetime Access) - View offer

I keep getting a bad request. Setting up my digisigner Template

rbuchfink

Member
Simple Code works and the Template code is not working. All I am simply trying to do is a signature request. I have try using the online documentation. What am I missing? Please Help.


See Attachment
 

Attachments

  • PS L2 36 Form Layout_Page_1.png
    PS L2 36 Form Layout_Page_1.png
    10.4 KB · Views: 15
  • PS L2 36 Form Layout_Page_2.png
    PS L2 36 Form Layout_Page_2.png
    13.7 KB · Views: 15
  • PS L2 36 Form Layout_Page_3.png
    PS L2 36 Form Layout_Page_3.png
    202.8 KB · Views: 16
  • PS L2 36 Form Layout_Page_4.png
    PS L2 36 Form Layout_Page_4.png
    43 KB · Views: 16
  • PS L2 36 Form Layout_Page_5.png
    PS L2 36 Form Layout_Page_5.png
    41.5 KB · Views: 19

rbuchfink

Member
When I use the Role/API format nothing seems to work

Using Template API fields Response (BAD Request) T

{

"documents": [

{

"document_id": "ecacc0c7-3d59-4253-bb3f-2a363219ed4e",

"subject": "My email subject",

"message": "My email message",

"signers": [

{"email": "[email protected]",

"role": "Signer 1",

"existing_fields": [

{"api_id": "578754cc-8df9-4eb6-8d35-810aec6833a9",

"content": "Richard",

},

{"api_id": "cea4fd8e-314b-4ed6-b51e-208404eda2cb",

"content": "Buchfink",

}

]

}

]

}

]


}
 

Supreme

Well-known member
Staff member
Hey @rbuchfink

When I use the Role/API format nothing seems to work

Using Template API fields Response (BAD Request) T

{

"documents": [

{

"document_id": "ecacc0c7-3d59-4253-bb3f-2a363219ed4e",

"subject": "My email subject",

"message": "My email message",

"signers": [

{"email": "[email protected]",

"role": "Signer 1",

"existing_fields": [

{"api_id": "578754cc-8df9-4eb6-8d35-810aec6833a9",

"content": "Richard",

},

{"api_id": "cea4fd8e-314b-4ed6-b51e-208404eda2cb",

"content": "Buchfink",

}

]

}

]

}

]

}

As I can see from your above-mentioned API request your JSON body doesn't seem to be correct. We have correct the JSON and the API request seems to be working now.

Please check this out -

1707546178816.png
 
Top